ARRANGEMENTEN

Speciaal voor u hebben wij een 3-tal arrangementen samengesteld. Of u nu een paar dagen romantisch wilt onthaasten of gewoon lekker ontspannen in de wellness Spasereen, het kan allemaal. Er is voor ieder wat wils. Laat u verrassen of verras uw partner. .

Thermen Arrangement

3 overnachtingen inclusief 40 euro aan cadeaubonnen welke vrij te besteden zijn bij de Thermen Spa Sereen. www.spasereen.nl

Dit arrangement is te boeken van maandag t/m donderdag.

Prijs voor dit all-in arrangement is 290 euro voor 2 personen.

Culinair Arrangement

3 overnachtingen en naar keuze een 3 gangen verrassings- of 3 gangen maandmenu voor 2 personen bij restaurant Zilt en Zoet (exclusief drankjes). Naar keuze te reserveren op dinsdag- woensdag- of donderdag avond. Zilt en Zoet ontvangt u met een heerlijke prosecco van het huis. Wilt u een glaasje extra drinken dan is dat geen probleem. U kunt namelijk gebruik maken van de unieke thuisbrengservice van het restaurant.
Kijkt u hiervoor op de website van www.restaurantziltenzoet.nl

Dit arrangement is te boeken van maandag t/m donderdag.

Prijs voor dit all-in arrangement is 300 euro voor 2 personen.

Grand Luxe Arrangement

4 overnachtingen inclusief 40 euro aan cadeaubonnen welke vrij te besteden zijn bij de Thermen Spa Sereen www.spasereen.nl

en naar keuze een 3 gangen verrassings- of 3 gangen maandmenu voor 2 personen bij restaurant Zilt en Zoet (exclusief drankjes). Naar keuze te reserveren op dinsdag- woensdag- of donderdag avond. Zilt en Zoet ontvangt u met een heerlijke prosecco van het huis. Wilt u een glaasje extra drinken dan is dat geen probleem. U kunt namelijk gebruik maken van de unieke thuisbrengservice van het restaurant.
Kijkt u hiervoor op de website van www.restaurantziltenzoet.nl

Dit arrangement is te boeken van maandag t/m donderdag.

Prijs voor dit all-in arrangement is 405 euro voor 2 personen.


Stalling!